Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2013 15:25 - ДЕЙСТВАТ ЛИ САТАНИНСКИ СИЛИ В ДОСТА ОТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ
Автор: batimetriq Категория: Други   
Прочетен: 1359 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 31.12.2013 16:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

             ДЕЙСТВАТ ЛИ САТАНИНСКИ СИЛИ В ДОСТА ОТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ

 

Няма нещо, правено на скрито, което да не излезне наяве, се казва в Светото писание. Поради тази причина идва момента, когато  известни врачки и магьосници, си признават, че бая политици са ползвали услугите им. И като се замисли човек, същите тези политици как яко са оплесквали нещата, та цели поколения са теглили заради тях. Какво не прави жаждата за власт и пагубното слугуване на Мамона.

Вместо да отидат открито, със смирение при добрия Исус Христос и да получат правилния съвет, те се промъкват тайно при бесовските служители, за да чуят това, което им се иска. Вместо да се задоволят и с без това многото привилегии и пари, които им е дал мизерстващият народ и да му служат, те се надпреварват да го ограбват и бързат, бързат да натрупат планини от богатства. И си казват: "Няма Бог, никой не ни гледа".

И ето, сега, на връх празниците, пак се активираха и се показаха от дупките си, така наречените астролози, които не са нищо друго, освен  деца, на бащата на лъжата - сатаната. И се хвалят, че доста високопоставени държавници и богаташи не могат да дишат без тях.
Гадаели по  планетите и звездите.
Същите лъжи могат да фабрикуват и ако някой им хвърли една чиния бобови зърна на пода. Нали имаше и такива гадатели, дето гледат на боб. Но още по-добре гадаят, ако  чинията с боба е размесена с едри банкноти.

 Бог е устроил непоклатимо вселената. Планетите и звездите, си следват неотклонно своите орбити и винаги са в някаква конфигурация една спрямо друга. Но наблюдателния астролог не пропуснал да забележи някаква планета, която била застанала така странно, че  това не е добре за политика "Х" - ще бере ядове с електората. А  пък една звезда започнала тайнствено да мига  и това вече е благоприятно за политика "У" - скоро ще му намигне и някой президент на Велика сила. Да, ама след време, се намесила планетата Венера, която така се изтипосала, че направо надничала в сградата на Европейския Парламент в Брюксел. И поради тази причина  политикът  "Х"  вече  можел  да скача от радост, тъй като потокът с пари от Европейските фондове скоро щял да се отприщи.  Така си гадаят  астролозите и другите видове магьосници, а политиците тайно ги посещават, в захлас поглъщат всяка дума и щедро им се отблагодаряват.

 А иначе във Второзаконие, 18 глава, Бог  ясно предупреждава тези астролози и другите  магьосници, както и  ползващите  услугите им. Той казва:

 10. Да няма сред тебе някой, който да прекарва сина си или дъщеря си през огън, нито един прорицател, окултист, гадател или магьосник,

  11. никакъв чародей, запитвач на зли духове, врач или човек, който извиква духове на мъртви;

  12. защото всеки, който прави тези дела, е омразен на Господа…

Представете си един политик, който  ползва  услугите на такива сатанински пратеници, на  какви сили е подвластен, какви решения ще взима и какво може да очаква един народ от него.

А имаме май доста такива политици.
Така се хвалят  техни астролози и други сортове  техни магьосници - до един слуги на тъмните сили.
 

 





Гласувай:
3



1. vlada - Всеки прави своя избор, за жалост ...
29.12.2013 23:05
Всеки прави своя избор, за жалост нечии избори оказват влияние на много хора.
цитирай
2. zabylgarite - Когато отиват на запад
31.12.2013 19:50
предполагам на някои вече са им имплантирали чипове-дали е в главата или в тялото не знам
Присъстват на някакви ритуали посред нощ
има филми в нета за американските водачи

За 24 години нищо свястно да не извършиш за народа си
.......
това и в най-мрачните си сънища не сме го предполагали
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batimetriq
Категория: Други
Прочетен: 132506
Постинги: 85
Коментари: 26
Гласове: 83
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930