Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2013 15:48 - ТОВА НОВ ЗАГОВОР СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ЛИ Е
Автор: batimetriq Категория: Други   
Прочетен: 1199 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Появи се една статия със снимката на Джон Кенеди и аха-аха, пак се нагласят нещата за българска връзка с убийството му. Според мен не е безобидно, защото това може да е опипване на почвата и пускане в ход на нов убийствен сценарий, от страна на сатанинските сили. Да не забравяме заговорите срещу нас като например стрелбата срещу папата, обвинението срещу медицинските ни сестри в Либия, както и, че Тургут Йозал, уж бил пил отровна лимонада в българското посолство, но после се оказа, че не е умрял от отравяне  и т. н. и т.н.

Говори се за някакъв емигрирал отдавна българин, който бил много интелигентен, но бохем и безотговорник. На такъв човек всичко може да му се пришие – каквото си поискат заговорниците. Ако тръгне такова нещо, това ще означава дълго външно вмешателство в държавата ни, отново ще ни разпъват на кръст, докато примерно, след 10 години пак се установи, че горката България няма нищо общо с това. Но ще сме платили много тежък данък.

Откакто сатанинският комунизъм властва в България, от тогава държавата ни е слаба и всеки отвън я атакува както си иска и се напива с невинна българска кръв, след което си отива и никой не му дири сметка. Така стана при случаите с папата и с медицинските ни сестри. Никой не им потърси отговорност на заговорниците и естествено е след време пак да дойдат и да се впият в плътта ни.

Всички вече знаем, че пред очите на целия свят, държавата ни открито е взета на абордаж от враждебни външни сили, до окончателното й превземане, с коварни, модерни, средства за въздействие. Ние само усещаме неспирните, невидими,  болезнени и разрушителни набези. Агресията е систематична и с  нечуваната мощ.  Хубаво е,  че достойната част от българското племе се събуди и се бори, но е разединено, а  предателите са много и навсякъде.

Трябва бързо, всичко родолюбиво  да се обедини в единна, легална, национална, многобройна  формация, за да се спасим, да запазим хилядолетната си държава и да си построим един достоен и сигурен живот, защото и враговете ни много бързат за да ни довършат.

Наистина времето е разделно и няма как да е по друг начин. Отделянето на зърното от плевелите е Божи принцип. Да го спазим.

Ние, в тези тежки времена търсим духът на Левски и той сега е във всички нас и се мъчи да ни събере в едно. Особено ярко се изразява в такива изявени родолюбци като Босия, Янко Янков, Ифандиев, Георги Жеков и много други, разбира се. Всички те можеха да бъдат много богати, ако се бяха съгласили да работят за тъмната страна и против род и отечество. В продължение на много години, под непрекъснати заплахи и тормоз, те не се спряха да казват истината,  колкото и това да им струва. Сега много хора казват истината, но в началото бяха само те. Спомняме си всички, в предаването „Диагноза”, когато Ифандиев ги беше поканил всички заедно, каква сила лъхаше от тях и цяла България беше вперила поглед там. Тъжно е за всички нас, че във фейсбука, където са приятелите на Янко Янков и Босия  са се  записали само по 150-200 човека. Има ли честен човек, който да не им вярва и да не се възхищава от тях? Тогава какво чакаме?! Нека за десетина дни, там да си поставят имената  стотици хиляди родолюбци, готови да помогнат на отечеството си, да се изправи на крака. Тогава нещата ще тръгнат. Не чувате ли Левски да ни казва: „ Мили, измъчени българи, братя, използвайте факта, че сте членове на Европейския съюз, обединете се в единна формация със имената си, делата си и отговорността си пред отечеството и всичко ще ви се подчини.   Не губете и един ден, а действайте ! ”





Гласувай:
6



1. batogo - !!!:)))Поздрав!
29.11.2013 07:54
Време е да осъзнаем, че сме народ, а не послушно стадо овце и да действаме като народ.
цитирай
2. анонимен - Украйна не е в ЕС
08.12.2013 12:23
но украинците доказаха и доказват, че в името на кауза, от която зависи бъдещето им са способни на всичко.

Какво от това, че "де юре" сме в ЕС ?

"Де факто" нямаме самосъзнанието, че сме "граждани на Европа" , а всеки живее в света на собственото си самодоволство и безразличие.
Едва, когато някой самозабравил се ни удари шамар, почваме да стенем и негодуваме, но пак всеки за себе си.

За съжаление сме загубили първосигналния инстинкт, наричан "стадно чувство на самозащита" ! Защото по времето на "соца" след като ни превърнаха в стадо, ни успокоиха, че има кой доживотно да ни "пази и ръководи".

А "Господ помага, но в кошара не вкарва!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batimetriq
Категория: Други
Прочетен: 132447
Постинги: 85
Коментари: 26
Гласове: 83
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930